Friday, 9 September 2011

9/9/2011 6.08pm.. bosan gila !! =.=

salam guys..sebenar nye tak tahu lah nak story pasal apa nie ..bcoz bosan gila hari nie..lepak pun kejap aje td..huh..tak tahu lah apa mimip aku bangun awal hari nie..well,kena biasa kan lah..cuti nak habis dah..aghraaaaaaaaa..mkn ikan sardin balik lepas nie..kena bgun awal balik lepas nie..huh..nie yg tak best nie..hahaha..hemm..ada tak collage yg suka2 hati aje nak masuk pukul berape dan suka2 hati aje nak balik pukul berape..ada tak ?=.=kalau ada kan bagus ..aduh..gila kerana bosan aku nie..dah mcm virus deman nak mhampri nie..huhh..
SUMPAH CANTIK !!
nak cincin mcm ni kawen nnt..kalau boleh nak besar lagi..
kalau kita kawen kita guna kan cincin berilan ia nya akan kekal hingga ke akhir hayat kita taw..
sebb apa?sebb mmeg lah semasa kita beli cincin nie..kita terpaksa lawan harga dia dan harga dia melebihi emas..tapi keistimewa dia..cincin berilan atau emas puteh tak boleh digadai. hehehe..
 ADA PAHAM MAKSUD SAYA KE =.=
emas mmeg cantik tapi boleh digadai bila2 masa sahaja..
 tapi kalau tak dapat yg nie dapat yg nie pun jadi lah
ATAU YG INI

hahaha..besti kan petang2..hujan2 mcm nie beranagn..ada goreng pisang lagi best berangan nie..hahahaha


No comments:

Post a Comment