Friday, 9 September 2011

9.9.2011 tahap maki org punya 1.49am

bangun tdor..keluar dengan zaty and lin..g mkn laksa kat cikti..sedap..lama tak mkn dah..lepas tu disebabkan tapah besar ..tak tahu nak g mana..balik lah rumah..hehehe..balik2..mkn lagi..lepas tu buka laptop smapai lebam..on9 lah sampai petang..on9 pun tak ada apa2..buka sepah MAHRAJALAWAK..tergelak2 seorg2 dalam bilik..hahaha..sedap best layan..ada org call..*mamat lesung pipit*ehhh..nak call..ingt tak nak call dah..agkt lahh..sembang2..putus..call lagi..putus..ok..mabye fon aku yg gila kot..mesej lah dua tiga mesej..tut2..terus hilang..*mabye dia g bawak kapal terbang kot !!ok saya tggu awak call saya balik lepas kapal terbang awak tu dah mdarat k..tggu smapai lebam..tak jugak call..ok..aku pun call lah dia..call pehhh callerringtone raya tu..sekali tgh sedap dgr..dia reject..*NUMBER BUZY*ok....call sekali lagi..cepat2 aku letak..rasa mcm malu pulak..mcm peminat nak mintak sign kat artis aje..hahahahahahha..fed up..keluar bilik..makan..masuk bilik..nak tdor dah..u pun call ye..rasa mcm nak baling aje fon tapi saya sayang fone nokia n8 saya =.=agkat lah .."tadi u call yg sori tak perasaan lah "katanye..aku pun dgn muka sudu.."takada lah tertekan nie haa"dalam hati dah maki dah..sembg2..putus ..call balik tak agkt..hurmm..last2 aku pun send mesej..*hey dak kesung pipit..tdor dulu lah..nyte*..reply nye..*ala..nak tdor dah ke??*ok aku pun tak jad lah tdor ye..mesej2..dia hilang lagi..aku pun call..call dgr suara letakk*suara awak buat saya senyum sepanjang masa*TAHU DIA BAGI MESEJ APA !! *aik ??tak tdor lagi??aduhhh..panas nye hatiiiii...akhirnye..maki saya pun terkeluar..esok tanak amek tahu dan tanak tahu dah.
THE END

9/9/2011 6.08pm.. bosan gila !! =.=

salam guys..sebenar nye tak tahu lah nak story pasal apa nie ..bcoz bosan gila hari nie..lepak pun kejap aje td..huh..tak tahu lah apa mimip aku bangun awal hari nie..well,kena biasa kan lah..cuti nak habis dah..aghraaaaaaaaa..mkn ikan sardin balik lepas nie..kena bgun awal balik lepas nie..huh..nie yg tak best nie..hahaha..hemm..ada tak collage yg suka2 hati aje nak masuk pukul berape dan suka2 hati aje nak balik pukul berape..ada tak ?=.=kalau ada kan bagus ..aduh..gila kerana bosan aku nie..dah mcm virus deman nak mhampri nie..huhh..
SUMPAH CANTIK !!
nak cincin mcm ni kawen nnt..kalau boleh nak besar lagi..
kalau kita kawen kita guna kan cincin berilan ia nya akan kekal hingga ke akhir hayat kita taw..
sebb apa?sebb mmeg lah semasa kita beli cincin nie..kita terpaksa lawan harga dia dan harga dia melebihi emas..tapi keistimewa dia..cincin berilan atau emas puteh tak boleh digadai. hehehe..
 ADA PAHAM MAKSUD SAYA KE =.=
emas mmeg cantik tapi boleh digadai bila2 masa sahaja..
 tapi kalau tak dapat yg nie dapat yg nie pun jadi lah
ATAU YG INI

hahaha..besti kan petang2..hujan2 mcm nie beranagn..ada goreng pisang lagi best berangan nie..hahahaha


Tuesday, 6 September 2011

abah is everthing for me and my family

ya allah..ko lindungi lah abah dan ibu ku ya allah..jauh kan mereka dari sebarang keburukan di muka bumi nie ya allah..hiasi lah diri mereka dgn iman dan kceriaan ya allah..panjang kan usia mereka ya allah..agar mereka sempat melihat aku berjaya ya allah..dapat ak mbalas jasa mereka ya allah..ya allah penuhi dan limpahi lah keluarga aku dgn penuh kasih sayang dan rapat kan kami kembali ya allah !!ya allah..setiap dugaan yg turun kan kepada keluarga kami aku terima dgn redho ya allah..amin!
hemmm..sumpah..jautung aku mcm berhenti bernafas tadi..tgk abah tiba2 terjatuh sebb tak boleh bernafas..pe perasaan korg?sumpahh..itu lah kelemahan aku..sebb abah lah kekuatan ak..hemm..keluarga nie mcm rumah..kalau kuat tiang nye..insyaallah akan bertahan lah dia tapi kalau kuat jugak tiang nye tapi disokong oleh dinding dan atap tak mjadi jugak kan..berfikir lah sebelum apa korg buat..jgn ikut kan panas hati muda kita sebb hati abah dan mak yg perlu dijaga dulu..let he go if that he want..hemm..melihat kebhgia sbuah family adalah satu citer yg sangat terbest !!!tapi jgn biar kan mata yg melihat kebhgia melihat pulak kehancuran sebuah family..biar lah air mata terus mgalir kerana kebhgia yg dilihat bukan kerana kehancuran atau pergaduhan..ingat tak dulu??mak akan buat telur dada dan akan ramas2 telur dada tu kat dalam nasi dah letak kicap..tu lah makanan kita adik beradik..hahaha..berebut2 semua mkn..rindu semua tu sumpah..saya rindu abah saya kamey yg dulu ,saya rindu pojje yg dulu abg saya yg dulu =.= ..*mgalir air mata habis basah laptop aku*..moga esok akn jadi lebih baik ..amin !!!!

Sunday, 4 September 2011

people can changes

salah ke sesrorg tu nak berubah?tak boleh ke dia bg peluang untuk diri dia sendiri untuk berubah..mabye dulu dia seorg manusia yg cepat lalai..jadi salah kan ke dia nak berubah??kenape u as my lovely person tak bolah bantu i untuk i berubah u.??knpe u buat semanagt i mcm u koyak2 kan kertas u??hemm..this is my life..lets me makes it ..yup..i cannot find another guys like u MOHD AKEEM..i try..but..it will be full with shit ending..stay if u want,go if u want go..i will be myself forever..

duit raya duit raya duit raya: zafatul faiz

duit raya duit raya duit raya: zafatul faiz: ya allah..rindu gila kat nama tu..apa lagi org nye..sumpah ya allah !!setiap kali aku on..aku tak akan tak penh tak buka account fb ko..aku ...

Saturday, 3 September 2011

zafatul faiz

ya allah..rindu gila kat nama tu..apa lagi org nye..sumpah ya allah !!setiap kali aku on..aku tak akan tak penh tak buka account fb ko..aku akn tgk gmbr dan wall ko setiap kali aku on.hahaha..mcm org giler tapi aku rindu ko..sumpah..hemm..setiap kali aku tgk pic ko..aku akn dpt ase ko ada kat sebelah aku..terdengar2 gelak ko..cara ko pandang aku,,senyum ko yg buat aku tak jemu untuk pandang ko..hemm..huh..knpe lah dtg dlm life aku(berhenti kejap kesat air mata)..aku juuz seorg budak ppuan yg nmpk budak laki ensem kat tapah nie..saje2 mintak number fon kan(senyum2 seorg2)..last2 ko buat tak lyn..ok..fine..tak kcu dah.yelah budak market kata kan lah..hahha..tiba2 akk aku boleh cra pasal ko..dan akk aku ckp yg dia kenal ko..fuhhh..ada peluang(mlm tdor tak lena)tapi tak semua tu indah..kejap aje..lama2 dia jadi pahit balik ..thnkz