Monday, 29 August 2011

maaf zahir dan batin


salam..makin hari makin cepat masa berlalu.sedar tak sedar dah sebulan dan bulan ramadhan bakal mnggal kan kita semua.well..raya memg di nanti2 kan oleh semua org,sebb time tu lah satu family akan berkumpul sama2 ..suka nye..hehehe.dan sebagai anak bongsu dalam family i will get duit raya from my brothers and my sisters..well..lucky to being younger sister ..hahahhaa(gelak setan,maklum lah setan dah lepas)apa yg aku buat hari nie??pehh..seawal 7 pagi dah kena bangun.. kena bawak abah g market untuk beli ayam dgn daging..punya lah kelam kebut aku dibuat nye..takut jem tapi bila sampai sana tak jem pun..pelik aku..org tapah nie tak g market ke?tak nak raya ke?ada pasar lain ke kat tapah nie??smpai aje rumah,setel kan bilik..kemas2 apa yg patut then ayaam ketupat..apa ingat aku tak reti buat ke?reti taw..tgn bulu mata lah..ayamam punya lah ayamam ..tertidur aku ..hehehhe..ngtok sgt..maklum lah puasa(aku puasa ke tadi erk?rasa ada mcm minum air aje..hahahaa..last2 nye..sampai pukul 2pagi baru lah setel semua keje ..SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN ..0-0 ok ..

ayaam ketupat ..

terbaik dari ladang..raya tak sempurna tanpa redang daging abah..
<3

benda terindah dalam hidup <3
kegemaran ini..mesti ada..

ketupat <3


my sisters and me..i love both of u..muah2..
kami memg rajin..
hahahhaa


-the end-

Sunday, 28 August 2011

well the worlds here i come ..

selamat hari raya ..don't know what to say ..hahaha..hemmm..what i want to share with u all haa?i'm study at MALAYSIA UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLODY. pertama kali dtg sana memg rase nak balik sgt tak nak duduk sana ..well aku nie kan manje sikit..giler korg,mane penh jauh dgn mak abah taw tambah pual abah..HISSS!!..hehhe..tapi demi mak dan abah.terpakse kuat kan semanagt jugak..akhir nye smpai jugak ke final exam untuk sem yg pertama dan sedar tak sedar dalam ngis2 tu..dah nak masuk sem2 dah..hehehe..suka tapi sem2 nie 6bulan tu..pehh..lebam rase nye..hahhaa..nie lah perkuat semngat saya ..sayang kalian sgt@
  
   

i love u all..thankz to make my day full with smile and with ur all stupid thing but sweet..hehehe <3






the end 



this is my best friends forever..bersyukur saya dapat kawan mcm kalian..walaupun myakit kan hati saya kadang2..raya jgn lupa bagi duit raya kat aku taw..terima kasih kawan !!
BOLEH TUJU LAGU ?? ;)